تحرک
به دلیل جایگزینی وسایل نقلیه سنتی که از انرژی فسیلی تأمین می شوند، تحرک دستخوش تغییرات عرضی است. ما در این زمینه با چالش های بزرگی مانند استقلال و ایمنی خودرو، مدیریت هوشمند ترافیک و رانندگی مستقل روبرو هستیم.
صنعت خودرو دستخوش تغییرات بی نظیری شده است. پذیرش فناوری های جدید مانند تحرک الکتریکی و هیدروژنی فرصت های جالبی را برای همه بازیکنان ایجاد می کند. تغییراتی که همیشه باید از منظر پایداری و با انرژی های تجدید پذیر به عنوان منبع انرژی، صورت گیرد.
یکی از مهمترین نکات، تمرکز بر خودگردانی وسایل نقلیه با استفاده از باتریهای پرقدرت است. که با توجه به این موضوع، ایستگاه های شارژ نقطه مهمی برای گسترش این فناوری بوده و مبتنی بر دو سطح - یعنی ایستگاه های شارژ خصوصی برای خانه ها و ایستگاه های شارژ عمومی - هستند. علاوه بر این، الگوی جدیدی که همراه با شهرهای هوشمند ارائه می شود فضاهای زیادی را به عابران پیاده، دوچرخه سواران و سایر انواع وسایل نقلیه الکتریکی اختصاص می دهد که سبک زندگی سالم تری را ترویج داده و میزان تولید گازهای گلخانه ای را کاهش می دهند.
ورود هوش مصنوعی به صحنه، دوره جدیدی از تحرک را امکان پذیر می کند: تحرک هوشمند. این روند پایداری را به ارمغان می آورد چرا که مدیریت کارآمدتر بر کلیه منابع و فرایندها را امکان پذیر می سازد. وسایل نقلیه به ویژه از اتصال (IOT) در هر دو طیف فردی و جمعی بهره مند شده اند. به لطف این مدل، بهره وری از زیرساخت های حمل و نقل با استفاده از حسگرهای جمع آوری داده، سیستم های مانیتورینگ و سیگنالینگ در زمان واقعی که در هر لحظه با شرایط ترافیکی سازگار هستند، افزایش یافته و از طریق دسترسی به دستگاه های تلفن همراه، جمعیت را درگیرمی کنند.
تمام این فن آوری های ذکر شده در کوتاه مدت و بلند مدت دارای تأثیرات قابل مشاهده ای هستند: کاهش انتشار گازهای گلخانه ای به جو، کاهش آلودگی صوتی و انتشار گرما و زمان سفر کوتاه تر، از جمله مزایای دیگر آن است.